• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Mașinile electrice, mașinile unui viitor green

Mașinile electrice, mașinile unui viitor green

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Noiembrie 2017

Cele mai noi reglementări în materie de emisii de substanțe poluante recomandă drept cel mai ecologic mijloc de transport de persoane, autovehiculele electrice. Însă acesta rămâne încă, cel puțin în România, un segment de piață foarte puțin exploatat și - mai mult decât atât - unul pentru care infrastructrura publică este insuficient dezvoltata.

Citeste articolul »

Bitcoin: moneda virtuală vs. moneda offline

Bitcoin: moneda virtuală vs. moneda offline

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Jun 2017

Totul a început în noiembrie 2008 cu o lucrare postată într-o listă de mailing: „Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Autorul era Satoshi Nakamoto, iar la doar trei luni de la apariţia acestei informaţii se lansa prima reţea bitcoin, odată cu apariţia unui client de bitcoin open source. Primul care a profitat de pe urma acestei invenţii revoluţionare, în afara autorului sau, a fost Hal Finney. Citeste articolul »

Ce este şi cum functionează Bitcoin-ul

Ce este şi cum functionează Bitcoin-ul

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Jun 2017

Bitcoin-ul este un concept tot mai vehiculat astăzi, în lumea modernă dependentă de online. Sunt două accepţiuni ale acestui termen, pe de o parte avem un sistem de plată electronică descentralizat, pe de altă parte vorbim despre o monedă digitală, criptomoneda. Bitcoin-ul a apărut din nevoia protecţiei investiţiilor şi a finanţării libere a afacerilor, fără prezenţa instituţiilor financiare şi fără reglementări şi constrângeri. Moneda Bitcoin este o implementare a conceptului criptomonedă, adus în atenţia publicului prima dată în 1998 de către Wei Dai. Citeste articolul »

Motocicletă care pluteşte, noul mijloc de transport al viitorului

Motocicletă care pluteşte, noul mijloc de transport al viitorului

Postat de Elefănțelul Albastru în 19 Apr 2017

Ştim deja ce sunt dronele şi am văzut câte aplicaţii pot să aibă în afară de cele militare. Marele avantaj al dronelor e că se pot deplasa prin aer destul de rapid, pot filma, pot să fotografieze, pot livra mâncare şi pot face multe alte minunăţii. Ceea ce nu pot face încă dronele în practică este să transporte oamenii şi să le ofere acea adrenalină pe care toţi o dorim la un moment dat.

Citeste articolul »

« ‹  1  2  3  4  › »