• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Cum sa te pregatesti pentru o calatorie pe munte?

Cum sa te pregatesti pentru o calatorie pe munte?

Postat de Elefănțelul Albastru în 12 Sep 2018

In fiecare an salvamontistii au o multime de cazuri de turisti care trebuie salvati doar pentru ca nu au avut la ei anumite lucruri care le-ar fi putut usura ascensiunea pe munte. Pe langa faptul ca trebuie sa respectam toate traseele marcate si sa fim la curent cu sfaturile, specialistii salvamontistii cu experienta recomanda si pregatirea unui rucsac care sa contina urmatoarele pentru ascensiuni montane.

Citeste articolul »

Munții Dolomiți - diversitatea frumuseții

Munții Dolomiți - diversitatea frumuseții

Postat de Ann în 07 Sep 2013

Munții Dolomiți reprezintă o minunată alegere pentru cei care iubesc drumețiile. Din întregul șir al Alpilor, acest masiv compact ce-l regăsim în nord-estul Italiei spune povestea uneia dintre cele mai frumoase regiuni montane ale Italiei. Un loc potrivit pentru a începe drumeția îl reprezintă punctul de plecare din stațiunea Madonna di Campiglio. Potecile șerpuite de lângă oraș conduc către telecabina cu care se ajunge spre minunantele peisaje montane. Acestea sunt foarte bine semnalizate, lucru ce ușurează drumeția. Citeste articolul »

« ‹  1  › »