• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Seo, o necesitate pentru orice site

Seo, o necesitate pentru orice site

Postat de Ann în 29 Apr 2013

Seo (search engine optimisation) este procedeul care facilitează poziționarea unui site în topul căutărilor motoarelor de căutare. Seo se poate face pe cont propriu, cu o strategie bine definită sau prin intermediul firmelor care oferă astfel de servicii. Citeste articolul »

Universul blogurilor

Universul blogurilor

Postat de Ann în 28 Mar 2013

Blogul nu este doar un jurnal pe web, ci și un instrument de mare importanță în comunicarea și promovarea online, precum și un bun instrument strategic de relații publice. Blogosfera românească este într-o continuă expansiune, aceasta conținănd bloguri cu diferite tematici.

Citeste articolul »

Instrument necesar pentru înscrierea în directoare

Instrument necesar pentru înscrierea în directoare

Postat de Ann în 07 Jan 2013

Webmasterii și administratorii de site-uri urmăresc să-și optimizeze cât mai eficient site-urile pentru a obține o poziție cât mai bună în motoarele de căutare. Pentru a avea rezultate pozitive și a câștiga vizitatori sau chiar potențiali clienți, un loc pe prima pagină în Google ar fi ideal. Înscrierea in directoare este procesul prin care se obține un bun link building necesar pentru site. Acest procedeu este folosit cu succes de majoritatea webmasterilor, fiind una dintre primele metode de optimizare la care aceștia apelează după ce site-ul este complet finalizat și bine pus la punct. Citeste articolul »

Căutarea cumpărăturilor online

Căutarea cumpărăturilor online

Postat de Ann în 06 Dec 2012

Amatorii de cumpărături online au posibilitatea de a folosi un motor de căutare românesc specific pentru cumpărături. Este vorba de Jingle, cu ajutorul acestui motor de căutare puteți găsi produse din magazinele online românești. Citeste articolul »

« ‹  1  › »