• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Cum arăta o zi la sala de fitness la 1800?

Cum arăta o zi la sala de fitness la 1800?

Postat de Elefănțelul Albastru în 27 Jan 2016

Sala de fitness şi aparatele de gimnastică nu sunt nişte invenţii noi. Deşi au dotări moderne şi sunt mult mai sofisticate decât în trecut, sălile de fitness au urmat cam aceleaşi principii de câteva sute de ani. Oamenii veneau şi vin la sala ca să scape de kilogramele în plus, să se relaxeze şi să aibă grijă de corpul lor, de musculatura.

Citeste articolul »

Thailanda, numărul 1 în lume în materie de criogenie

Thailanda, numărul 1 în lume în materie de criogenie

Postat de Ann în 04 Noiembrie 2015

Pe 8 ianuarie, o fetiţă thailandeză de doar doi ani a decedat, intrând deja în istoria criogeniei moderne drept cea mai tânăra persoană supusă unei astfel de proceduri. După şocul decesului micuţei, părinţii şi-au revenit şi au cerut că al său creier să fie conservat la temperaturi scăzute pentru ziua în care ar putea să readucă la viaţă fetiţa de altădată. Citeste articolul »

Mistere tulburătoare din vechiul Paris

Mistere tulburătoare din vechiul Paris

Postat de Ann în 01 Sep 2015

Moartea lui Van Gogh. Vincent van Gogh a fost unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, însă avea la fel de multe probleme câte daruri avea. În 1890, van Gogh stătea în suburbia pariziană Auvers, unde se ducea adeseori prin împrejurimi pentru a găsi peisajul perfect spre a fi pictat. Pe 27 iulie, a fost găsit împuşcat în stomac.

Citeste articolul »

Google Project Soli

Google Project Soli

Postat de Ann în 05 Jul 2015

Suntem înconjuraţi de tehnologie în toate formele posibile. Fiecare gadget e conectat la un altul prin aplicaţii, WiFi, Bluetooth şi alte minunăţii. Avem deja mii de posibilităţi de comunicare, de folosire a celor mai banale obiecte pentru a ne rezolva cele mai complicate probleme. Google, un inovator în materie de tehnologie a viitorului a pus deja la cale un proiect pilot prin care îşi propune să permită utilizatorilor să controleze dispozitivele fără să le atingă. Citeste articolul »

« ‹  1  2  3  4  5  › »