• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Mistere tulburătoare din vechiul Paris

Mistere tulburătoare din vechiul Paris

Postat de Ann în 01 Sep 2015

Moartea lui Van Gogh. Vincent van Gogh a fost unul dintre cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor, însă avea la fel de multe probleme câte daruri avea. În 1890, van Gogh stătea în suburbia pariziană Auvers, unde se ducea adeseori prin împrejurimi pentru a găsi peisajul perfect spre a fi pictat. Pe 27 iulie, a fost găsit împuşcat în stomac.

Citeste articolul »

Google Project Soli

Google Project Soli

Postat de Ann în 05 Jul 2015

Suntem înconjuraţi de tehnologie în toate formele posibile. Fiecare gadget e conectat la un altul prin aplicaţii, WiFi, Bluetooth şi alte minunăţii. Avem deja mii de posibilităţi de comunicare, de folosire a celor mai banale obiecte pentru a ne rezolva cele mai complicate probleme. Google, un inovator în materie de tehnologie a viitorului a pus deja la cale un proiect pilot prin care îşi propune să permită utilizatorilor să controleze dispozitivele fără să le atingă. Citeste articolul »

Berlinul, o destinație ieftină de vacanță

Berlinul, o destinație ieftină de vacanță

Postat de Ann în 08 Jun 2015

Când mergem în vacanţă ne orientăm să chelutim cât mai puţin, aşa că nu e de mirare că tot mai mulţi turişti îşi programează din timp vacanţele pentru a fi siguri că au mereu cele mai bune oferte. Capitală Germaniei, Berlin, este printre locurile care merită vizitate oricând, atât pentru istoria şi clădirile sale impunătoare, cât şi pentru atracţiile turistice ieftine care pot să fie vizitate fără prea mare efort.

Citeste articolul »

Găseşte mai uşor o reţea WiFi gratuită cu WiFi Mapper

Găseşte mai uşor o reţea WiFi gratuită cu WiFi Mapper

Postat de Elefănțelul Albastru în 28 May 2015

Accesul la Internet nu mai este un lux, acum oricine îsi poate permite acest lucru, mai ales că s-a inventat şi WiFi-ul şi reţelele gratuite de internet. Citeste articolul »

« ‹  1  2  3  4  5  › »