• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Ce este şi cum functionează Bitcoin-ul

Ce este şi cum functionează Bitcoin-ul

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Jun 2017

Bitcoin-ul este un concept tot mai vehiculat astăzi, în lumea modernă dependentă de online. Sunt două accepţiuni ale acestui termen, pe de o parte avem un sistem de plată electronică descentralizat, pe de altă parte vorbim despre o monedă digitală, criptomoneda. Bitcoin-ul a apărut din nevoia protecţiei investiţiilor şi a finanţării libere a afacerilor, fără prezenţa instituţiilor financiare şi fără reglementări şi constrângeri. Moneda Bitcoin este o implementare a conceptului criptomonedă, adus în atenţia publicului prima dată în 1998 de către Wei Dai. Citeste articolul »

Motocicletă care pluteşte, noul mijloc de transport al viitorului

Motocicletă care pluteşte, noul mijloc de transport al viitorului

Postat de Elefănțelul Albastru în 19 Apr 2017

Ştim deja ce sunt dronele şi am văzut câte aplicaţii pot să aibă în afară de cele militare. Marele avantaj al dronelor e că se pot deplasa prin aer destul de rapid, pot filma, pot să fotografieze, pot livra mâncare şi pot face multe alte minunăţii. Ceea ce nu pot face încă dronele în practică este să transporte oamenii şi să le ofere acea adrenalină pe care toţi o dorim la un moment dat.

Citeste articolul »

Cum arăta o zi la sala de fitness la 1800?

Cum arăta o zi la sala de fitness la 1800?

Postat de Elefănțelul Albastru în 27 Jan 2016

Sala de fitness şi aparatele de gimnastică nu sunt nişte invenţii noi. Deşi au dotări moderne şi sunt mult mai sofisticate decât în trecut, sălile de fitness au urmat cam aceleaşi principii de câteva sute de ani. Oamenii veneau şi vin la sala ca să scape de kilogramele în plus, să se relaxeze şi să aibă grijă de corpul lor, de musculatura.

Citeste articolul »

Thailanda, numărul 1 în lume în materie de criogenie

Thailanda, numărul 1 în lume în materie de criogenie

Postat de Ann în 04 Noiembrie 2015

Pe 8 ianuarie, o fetiţă thailandeză de doar doi ani a decedat, intrând deja în istoria criogeniei moderne drept cea mai tânăra persoană supusă unei astfel de proceduri. După şocul decesului micuţei, părinţii şi-au revenit şi au cerut că al său creier să fie conservat la temperaturi scăzute pentru ziua în care ar putea să readucă la viaţă fetiţa de altădată. Citeste articolul »

« ‹  1  2  3  4  › »