• Aici găsiți mai multe exemple de articole scrise de noi.
  • Articolele pot fi publicate la cerere pe site-uri și portaluri cu trafic sau pot fi trimise pe mail pentru a putea fi folosite în scopul dorit.
  • Mai multe exemple de articole puteți găsi pe pagina cu parerile clientilor.


Cum sa te pregatesti pentru o calatorie pe munte?

Cum sa te pregatesti pentru o calatorie pe munte?

Postat de Elefănțelul Albastru în 12 Sep 2018

In fiecare an salvamontistii au o multime de cazuri de turisti care trebuie salvati doar pentru ca nu au avut la ei anumite lucruri care le-ar fi putut usura ascensiunea pe munte. Pe langa faptul ca trebuie sa respectam toate traseele marcate si sa fim la curent cu sfaturile, specialistii salvamontistii cu experienta recomanda si pregatirea unui rucsac care sa contina urmatoarele pentru ascensiuni montane.

Citeste articolul »

Cum poti sa-ti organizezi cat mai bine lucrurile in bucatarie

Cum poti sa-ti organizezi cat mai bine lucrurile in bucatarie

Postat de Elefănțelul Albastru în 07 May 2018

Bucataria este locul unde ne petrecem tot mai mult timp zi de zi, gatind pentru cei dragi, de aceea aceasta incapere trebuie sa fie cel mai bine organizata pentru ca totul sa decurga cat mai bine. Asadar, fiti atenti cum va puteti organiza lucrurile din bucatarie, folosind aceste trucuri practice si extrem de utile.

Citeste articolul »

Mașinile electrice, mașinile unui viitor green

Mașinile electrice, mașinile unui viitor green

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Noiembrie 2017

Cele mai noi reglementări în materie de emisii de substanțe poluante recomandă drept cel mai ecologic mijloc de transport de persoane, autovehiculele electrice. Însă acesta rămâne încă, cel puțin în România, un segment de piață foarte puțin exploatat și - mai mult decât atât - unul pentru care infrastructrura publică este insuficient dezvoltata.

Citeste articolul »

Bitcoin: moneda virtuală vs. moneda offline

Bitcoin: moneda virtuală vs. moneda offline

Postat de Elefănțelul Albastru în 08 Jun 2017

Totul a început în noiembrie 2008 cu o lucrare postată într-o listă de mailing: „Bitcoin: A Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Autorul era Satoshi Nakamoto, iar la doar trei luni de la apariţia acestei informaţii se lansa prima reţea bitcoin, odată cu apariţia unui client de bitcoin open source. Primul care a profitat de pe urma acestei invenţii revoluţionare, în afara autorului sau, a fost Hal Finney. Citeste articolul »

« ‹  1  2  3  › »