Seo, o necesitate pentru orice site


Postat de Ann in 29 Apr 2013
Seo, o necesitate pentru orice site

Seo (search engine optimisation) este procedeul care facilitează poziționarea unui site în topul căutărilor motoarelor de căutare. Seo se poate face pe cont propriu, cu o strategie bine definită sau prin intermediul firmelor care oferă astfel de servicii.

De ce și când este nevoie să beneficiați de un astfel de serviciu? Sunteți o companie ce își dorește să-și câștige un nume, trebuie să faceți cunoscute o serie de produse, sau doriți pur și simplu să vă lansați ideile pe internet? Seo este cu singurantă un serviciu de care aveți nevoie în societatea network, atunci când metodele tradiționale își diminuează eficiența : pliantele sunt aruncate fără a fi citite, publicitatea la televizor sau radio este costisitoare, iar resursele dumneavoastră destinate publicității online sunt reduse. Comunicarea orală despre ceea ce doriți să faceți vă poate aduce doar un cerc restrâns de clienți. Ceea ce aveți nevoie este să vă faceți auzit într-un cadru larg, care devine din ce în ce mai critic și mai specializat, odată ce mijloacele de comunicare sunt mai accesibile pe zi ce trece.

Aveți un site? Foarte bine. Sunteți pe drumul cel bun. Dar acest lucru nu este suficient azi când piața este suprasaturată de tot felul de produse și servicii care mai de care mai atrăgătoare. Publicul vizat poate alege altceva pentru că produsele dumneavoastră nu i-au apărut în primele pagini de căutări. Site-ul poate fi foarte bine făcut, produsele excelente, însă numele companiei rămâne anonim. Mai putem face marketing cu metode tradiționale. Desigur, odată cu noile tehnologii avem nevoie de întăriri. Folosindu-se de cuvinte cheie, etichetări serviciul vă poate aduce vizitatori la nivel național și internațional. De asemenea, pentru a începe o campanie de optimizare pe cont propriu este necesar un studiu detaliat, resursele din mediul online sunt variate și vă pot fi de folos. Un site din acest domeniu este Seo Romania.

Așadar, este important să fii vizibil în mediul online, indiferent de natura serviciilor, produselor, ideilor pe care dorești să le promovezi.


FacebookGoogle+Twitter

Adaugă un comentariu

nu va fi publicat pe blog
cod verificare
* Câmpuri obligatorii