Să-nceapă joaca cu camioane!


Postat de Ann in 05 Dec 2012
Să-nceapă joaca cu camioane!

Copilăria este ca un basm pe tărâmul căruia joaca are un rol primordial. Prin joc cei mici își pun imaginația la încercare și își dezvoltă anumite abilități, iar adulții își aduc aminte cu nostalgie de acea perioadă frumoasă a copilăriei. De ceva timp o modalitate prin care micuții se pot distra o reprezintă jocurile de pe internet.


Pe lângă alte activități distractive, un joculeț interactiv pe calculator ar crea multă bucurie celor mici. Pe deasupra, părinții ar putea face ceva economii cu jucăriile, e adevarat nu foarte mari, pentru că nu există copil care să nu vrea cât mai multe jucării. Cele mai multe din jocurile online sunt gratuite și se pot juca fără probleme pe orice sistem de operare. Jocurile cu mașini sunt cele mai cunoscute, numărul acestora luând o amploare deosebită cu trecerea anilor. Pe lângă cele cu mașini se pot găsi și jocuri cu camioane. Năzdrăvanii au de unde să aleagă, iată câteva exemple de jocuri cu camioane:

1. Santa Truck: Aici, poți fi chiar tu șoferul lui Moș Crăciun. Camionul este plin de cadouri iar tu trebuie să te asiguri că nu le pierzi pe drum.
2. Zoo Transport: Un joc online care implică o misiune importantă și dificilă de a trasporta în siguranță toate animalale de la o grădină zoo la alta.
3. Truck Trial: Acest joc este o cursă de camioane sport cu camioane puternice și un traseu dificil, de aceea trebuie să fiți foarte atenți.
4. Mario Tractor 3: Reprezintă o combinație reușită între jocul Mario și tractoare.
5. Truck Mania 2: Poți să-ti etalezi abilitățile de șofer iscusit rezolvând cu succes toate misiunile acestui joc.

Partea interesantă este că aceste jocuri se pot juca fără instalare, se poate trece repede de la un joc la altul după preferințele fiecăruia. Jocurile online sunt jucate și de adulți cu aceeași intensitate, așa că lasă copilul din tine să se bucure de aceste jocuri.


FacebookGoogle+Twitter

Adaugă un comentariu

nu va fi publicat pe blog
cod verificare
* Câmpuri obligatorii