Instrument necesar pentru înscrierea în directoare


Postat de Ann in 07 Jan 2013
Instrument necesar pentru înscrierea în directoare

Webmasterii și administratorii de site-uri urmăresc să-și optimizeze cât mai eficient site-urile pentru a obține o poziție cât mai bună în motoarele de căutare. Pentru a avea rezultate pozitive și a câștiga vizitatori sau chiar potențiali clienți, un loc pe prima pagină în Google ar fi ideal. Înscrierea in directoare este procesul prin care se obține un bun link building necesar pentru site. Acest procedeu este folosit cu succes de majoritatea webmasterilor, fiind una dintre primele metode de optimizare la care aceștia apelează după ce site-ul este complet finalizat și bine pus la punct.


Pentru înscrierea in directoare este necesară o listă de directoare românești și străine. Un astfel de instrument este esențial pentru oricine dorește să realizeze înscrieri în directoare pe cont propriu.

Ce oferă această listă?

Lista însumează cele mai importante directoare românești și străine. Spre deosebire de restul listelor de directoare, aceasta este actualizată zilnic de către un operator uman, ceea ce înseamnă că directoarele sunt atent monitorizate, deoarece pe parcursul timpului unele pot deveni nefuncționale sau chiar își pot schimba statutul de director web, ceea ce poate îngreuna munca oricărei persoane care înscrie în directoare. În schimb în această listă de directoare, site-urile care au devenit nefuncționale sunt setate ca atare, un avantaj principal în acest procedeu, pentru că astfel nu mai stă nimeni să piardă timpul cu acestea. Înscrierea în directoare web nu este un procedeu complicat, insă necesită timp și multă răbdare, de aceea o listă actualizată de directoare ușurează în mod evident această muncă. De asemenea, lista este sortată și după alte criterii importante în seo: după page rank, după vechimea domeniului, în dreptul fiecărui director este marcat dacă solicită sau nu link reciproc. Un alt lucru util este faptul că tot în dreptul fiecărui director se poate găsi un link direct către pagina de înscriere. În rubrica de detalii se pot găsi diverse particularități ale fiecărui director în parte. Lista de directoare conține și directoarele de nișă în care se pot înscrie doar site-uri din diverse domenii. Un alt lucru util este că directoarele sunt departajate în funcție de specificațiile fiecăruia: directoare nefuncționale, nerecomandate sau contra cost.

Am prezentat doar câteva dintre avantajele folosirii unui astfel de instrument în procesul de înscriere în directoare. Lista de directoare românești și străine poate fi dezvoltată cu ajutorul celor care dețin un director web și doresc să-l adauge acestei baze de date prin intermediul formularului de pe site.


FacebookGoogle+Twitter

Adaugă un comentariu

nu va fi publicat pe blog
cod verificare
* Câmpuri obligatorii