Bun venit pe contentwriting.ro din partea elefănțelului albastru!


Postat de Elefănțelul Albastru in 19 Nov 2012
Bun venit pe contentwriting.ro din partea elefănțelului albastru!

Salut, eu sunt elefănțelul albastru și împreună cu Ann, ne-am gândit acum ceva timp să întreprindem împreună o mică afacere. S-a întâmplat într-o afacere imobiliară cu mai muți elefănței și rinoceri. Ceva mai târziu, ne-am gândit la un serviciu online, stând de vorbă înainte de primul concert al trupei Legendary Pink Dots.

Da, elefănțeii au voie la anumite concerte dacă plătesc biletul și își țin trompa acasă, dar așa cum spuneam, asta este o altă poveste.

Nu știam exact ce vom întreprinde dar știam că vom întreprinde ceva. La drept vorbim nici acum nu știm exact tot ce vom face, avem niște planuri și idei, am mai lansat un serviciu online, inscrieredirectoare.ro și altele sunt pe drum, asta dacă nu se înfundă drumul sau nu se blochează cu jeep-uri. Spun asta pentru că "în orașul ăsta sunt mai multe mașini decât oameni - Ocatvian Paler".

Content writingul ni s-a părut o afacere excelentă pentru că îți permite să te documentezi și să afli tot felul de lucruri noi, interesante, căutând informații relevante pentru site-ul sau subiectul targetat. Bineînțeles, toate aceste informații trebuie să le așezi potrivit în pagină, să ai grijă ca ideile să fie uniform ordonate, accesibile și în final să iasă un articol cât mai bun. Ne-am gândit că este o afacere placută.

Cum ne-a venit ideea. Eu, pentru că sunt un elefănțel care mai citește și forum-uri, la un moment dat, probabil printr-o confuzie am primit un cartonaș roșu de la un alt forumist. Și cum orice lucru negativ se poate transforma într-unul pozitiv (și invers), ca să recuperez acea mică penalitate mi-am zis atunci în trompă, că trebuie să scriu niște articole gratuite pentru utilizatorii acelui forum în calitate de elefănțel cinstit și de bună credință. În urma articolelor am primit feedback pozitiv și mai multe cartonașe verzi în loc, descoperind că este o activitate potrivită pentru un elefănțel albastru. A început și Ann să scrie și i-a plăcut si ei foarte mult, primind și ea mici laude și încurajări de la cei pentru care a scris.

Și uite așa, eu, elefănțelul albastru, împreună cu Ann, am lansat acest site și ne bucurăm să vă primim în vizită pe el. Ne vom strădui să fim niște gazde cât mai bune și să vă oferim câte un ceai cu reduceri dacă veniți des pe la noi. Reducerile se vor gusta prin mici coduri de 4 litere și cifre, care prin introducerea în formularul de comandă vor face pe loc un discount magic la comanda dată.

Știm că în România se practică mai mult și reducerile prin nefacturare evitându-se astfel plata impozitelor, dar noi vă spunem de la început că preferăm să vă oferim și reduceri și factură fiscală pentru orice plată primită, indiferent că aceasta vine de la persoane fizice, iepurași, căprioare, pinguini sau alte animale. Nu suntem naivi să credem că se vor face autostrăzi pentru elefanți din banii de impozite, dar credem că ar trebui să fie o atitudine socială generală și încurajată în vreme de criză.

Cam asta am avut de spus acum. Vă urăm o vizită cât mai plăcută la noi pe site și vă așteptăm să ne surprindeți cu comenzi pe diverse teme interesante.


FacebookGoogle+Twitter

Adaugă un comentariu

nu va fi publicat pe blog
cod verificare
* Câmpuri obligatorii