Apartamente, terenuri și construcții


Postat de Ann in 28 Feb 2013
Apartamente, terenuri și construcții

Locuința este acel spațiu în care ne petrecem marea parte a timpului. De aceea, la un moment dat suntem nevoiți să interacționăm cu piața imobiliară. Achiziționarea unui apartament sau a unui teren este o invesție importantă, motiv pentru care necesită ceva documentație înainte de a lua o decizie.

La bloc sau la casă? Una din întrebările esențiale: aleg un apartament, o casă sau cumpăr un teren? Pornim la studiu, notăm avantaje și dezavantaje, discutăm, cerem sfaturi. În cele mai multe cazuri, situația financiară decide răspunsul la această întrebare. La bloc există avantajul costurilor mai reduse, pentru întreținerea unei case costurile sunt ceva mai mari. Cu toate acestea, viața la casă este mult mai confortabilă. Cei care se orientează spre cumpărarea unui teren, aleg zonele din apropierea orașului pentru a ajunge la locul de muncă cât mai ușor. Având un teren construibil, vei putea să-ți construiești casa după bunul plac, făra să fii condiționat de ceva. În curte se poate ameneja un colț de natură cu flori și pomi, un loc de joacă pentru cei mici. Evident, ai mai multă intimitate ca la bloc, nu mai auzi zgomote, muzici care îti displac de la vecinii gălăgioși. Una din marile probleme ar fi transportul. Datorită distanței față de oraș, un automobil pare a fi cea mai bună idee, acest lucru însemnând creșterea costurilor pentru viața la casă. Un avantaj pentru apartament este că poți ajunge într-un timp rezonabil în toate punctele de interes.

Concluzie: Ofertele din domeniul imobiliar sunt variate, însă achiziționarea oricărei din variantele de mai sus trebuie să țină cont de interesele și nevoile clientului.


FacebookGoogle+Twitter

Adaugă un comentariu

nu va fi publicat pe blog
cod verificare
* Câmpuri obligatorii